На майже 800 водіїв на дорогах Рівненщини стало більше

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

779 осіб за результатами успішного проходження перевірки знань Правил дорожнього рух  та водіння отримали в територіальних сервісних центрах МВС в Рівненській області своє перше посвідчення водія у травні 2020 року.  А всього за травень в сервісних центрах МВС  Рівненщини видали 2146 посвідчень водія.

Нагадуємо, що на сайті регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області можна подивитися зручну онлайн-інструкцію «Як отримати посвідчення водія вперше?»  та підготуватися до теоретичної частини іспиту з ПДР завдяки безкоштовному онлайн-тренажеру. Також на сайті можна завантажити повний перелік питань з ПДР із варіантами відповідей та переглянути маршрути для перевірки навичок керування транспортними засобами.

Краяни, не зважаючи на карантин,  також  цікавилися у травні і  міжнародними посвідченнями водія.  Минулого місяця фахівці сервісних центрів МВС Рівненщини видали 6 міжнародних посвідчень водія, а з початку року видали 37 таких посвідчень водія.

Про те, які необхідні документи, аби отримати міжнародне посвідчення водія, читайте за посиланням https://bit.ly/2LZttJi , а ось тут знайдете корисну інформацію про видачу посвідчення водія на право керування транспортними засобами https://bit.ly/2rUUPth .

Зазначимо також, що за травень  у сервісних центрах МВС Рівненщини здійснено 5453 реєстраційних операцій транспортних засобів. Зауважимо, що до карантину, сервісні центри МВС в Рівненській області здійснювали   більш ніж 6 тисяч реєстраційних операцій у місяць.

 

РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області

Читайте також