На Миколая рівнянам проводили кондитерські майстер-класи (ФОТО)

ОСОБЛИВІ КОНДИТЕРСЬКІ ЗДІБНОСТІ – У ВЕСЕЛИХ МАЙСТЕР-КЛАСАХ НА МИКОЛАЯ

Добра традиція Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості зустрічатися із друзями, весело і з користю проводити час, пізнавати світ смачних професій, ділитися і обмінюватися емоціями…вкотре згуртувала вихованців Рівненського навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина»та слухачів навчального закладу у день Святого Миколая.Слухачка, майбутній кухар Катерина Рацкевич, досвідчені майстри виробничого навчання Світлана Рибачок і Світлана Клімчук провели цікаві майстер-класи у дитячому центрі. Імбирні пряники-заготовки в дитячих руках перетворювалися на казкових героїв. Мистецтво оздоблення – до душі юним вихованцям, а барвисті кондитерські матеріали – спеціальні фарби «Айсинг» для об’ємних розмальовок - дозволяють сміливо втілювати творчі задуми.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренконе приховує емоцій:

«У цій акції – найкращі душевні пориви та щире бажання додати у дитяче товариство нотки творчості, впевненості, пізнання перемоги та насолоди. Наші слухачі вдосконалюють не лише професійні навички, але й здобувають необхідний комунікаційний досвід. Навчальний центр активно ініціює та долучається до благодійних заходів, сприяє формуванню професійного світогляду у різноманітних категорій громадян, допомагає обрати свій шлях і свою справу».

Талановиті виконавці подарували гостям святкові музичні виступи. Душевний концерт додав особливої передноворічної атмосфери і не залишив байдужим жодного із присутніх. Міський голова Володимир Хомко незмінно ділить із дітьми святкові емоції, передає їм подарунки від Святого Миколая і дякує за мужність і творчість.

Щирі емоції, піднесений настрій та душевне тепло зігріли дитячі серця, наповнили їх любов’ю, турботою і вірою.

Читайте також