На новому спортмайданчику у Рівному за майже півтора мільйони вже виявили халтуру (ФОТО)

Фото - Тетяни Закордонець

Рівно тиждень минув з того часу, як у Рівному на вулиці Макарова, 10 міський голова Рівного Володимир Хомко урочисто відкрив новий сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Читайте про це тут: У Рівному відкрили спортмайданчик за європейськими стандартами

Втім, раділи місцеві мешканці недовго, адже вже за декілька днів у покритті з'явилися дірки. Крім цього, обидва кільця для баскетболу на майданчику вже поламані.

"Точно можу сказати, що бидла, звичайно, всюди вистачає. Але в нашому дворі бидлоти аж такої справді нема, щоб це пошкодити. Тобто в даному випадку це точно не людський фактор. То хто оцей стадіон робив? Якими руками? На тиждень часу? Хто прийняв цей об'єкт?", - обурюється мешканка будинку на Макарова, 10, журналістка Тетяна Закордонець.

Нагадаємо, що на облаштування цього нового спортивного майданчика витратили 1 млн 400 тис гривень. Кошти на це виділили не з міського бюджету, а спільно компанії «Таскомбанк»  і Mastercard, які і займаються реалізацією соціальної  ініціативи «Передай пас», в рамках якої і відбулося оновлення цього майданчика.

До слова, під час оновлювальних робіт, за інформацією авторів проекту, повністю замінили фундамент, поклали мультифункціональне гумове покриття на полі, встановили огорожу та спортивне обладнання, яке відповідає міжнародним вимогам міні-футболу. Втім, очевидно, десь щось пішло не так, а європейські стандарти у Рівному дали тріщину.

Кажуть, що винен у всьому недобросовісний підрядник, який подібне "нахалтурив" вже у трьох містах включно із Рівним.

"В трьох містах, де робив один і той же підрядник, виникли проблеми з полем. І саме з поліуритановим покриттям. Я думаю, що зекономили на вяжучому, бо воно дороге. Але все це неважливо і не наші проблеми. Відразу після відкриття оголосили, що робота ця - не прийнята, оплачена не буде, підрядника замінять, а покриття влаштують заново", - повідомив голова ОСББ Андрій Степанюк.

 

Фото - Тетяни Закордонець

Читайте також