На новорічні подарунки, День міста і не тільки: рівненське управління уклало договорів на майже рік уперед

Фото - Укрінформ

Представники ініціативи За чесний тендер опублікували інформацію про закупівлі управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому. 

"Незважаючи на те, що з 16 березня всі на карантині, в бюджетних установах кипить робота по закиданню звітів в систему Prozorro, бо гряде незворотнє: з 19 квітня для усіх закупівель, вартість яких перевищуватиме 50 тис. постачальника/виконавця робіт/надавача послуг потрібно буде шукати через електронну систему.

Якщо порівняти неповний квітень 2020 року та увесь квітень 2019 року, то видно, наприклад, що розпорядники Рівненської міської ради в цьому році «закинули» в систему 193 звіти на загальну суму договорів 18,408 млн. Тоді як в минулому за 30 днів лише на 40 звітів та 10 млн. менше", - повідомляється у дописі. 

Отож, хто, скільки і за що отримає від Рівного:

- у квітні 2020 року з підприємцем Тимчаюком Олегом укладено договорів на загальну суму 400 тис.гривень для закупівлі різної друкованої продукції та подарунків і сувенірів. Вказаний підприємець має бюджетні договори лише з Управлінням культури (або ж лише цей Замовник про них звітує).

- Киянка Васькова Олена за 190 тис. грн. має організувати святковий концерт з нагоди святкування Дня міста Рівного. До речі, саме вона минулого року організовувала концерт а участю артистів: Роман Скорпіон, гурт Цвіт Кульбаби, гурт Rumbero`s, та ведучий радіо "П’ятниця", з нагоди святкування Дня міста Рівного (121 150,00 грн.). Цікаво, що минулоріч договір на святкування Дня міста (який відзначається в останню неділю серпня) було укладено 29 липня. А нині ж уже у квітні? Це при тому, що наразі невідомо, в якому стані і коли місто вийде з карантину.

"Очевидно, посадовці управління культури дуже хотіли укласти договір до 19 квітня, коли в силу вступають зміни до Закону, які зобов’язують проводити тендер навіть на суму в 50 000 гривень", додають активісти. 

- Лозінський Олександр всього за 150 тис.грн. надасть новорічні подарунки для проведення Різдвяно-новорічних заходів, а саме: засвічення новорічної ялинки у центрі міста Рівного та його мікрорайонах, ялинки міського голови (цікаво, кого оберуть?), Фестивалю пісенно-музичного мистецтва «Різдвяні піснеспіви».

- За таку ж суму, 150 000 грн., Панащук Сергій організує розважальні послуги, пов’язані з танцями та шоу на усіх запланованих заходах. Він другий в «рейтингу» отримувачів коштів від Управління культури після Реноме-Євробуд.

В березні з Панащуком домовились ще на трошки більше, ніж півмільйона для послуг з монтажу сценічної конструкції для різних заходів, звукооператорів, встановлення різної апаратури та послуги піротехніків.

- Для організації «Рівненських пирогів» та «Золотіївських рядів» (разом 49 тисяч) залучають Хролець Олександра, який теж часто є контрагентом Управління культури. «Пироги» заплановані на 21 червня, а договір укладено 2 квітня. До слова, в березні цього року з ним укладено ще 12 договорів на суму 453 732,00 грн., що стосуються організації проведення «Бульба Фесту», фестивалю електронної музики «Атмосфера», свят в мікрорайонах Тинному, Північному та Боярці, фестивалю «Мелодія дитинства», фестивалю-конкурсу «Ми талановиті. Мегаподія».

"Як видно з ресурсу Claritty.Project, Олександр Хролець вказав електрону пошту [email protected] та номер телефону 098******44. Такий же номер в певний період часу фігурував в бюджетних договорах у ФОП Панащука Сергія, про якого було згадано вище. А електронна адреса, яку вказує Хролець – це email Івент-агенції «Мегаподія» депутата міської ради Яворського Романа", - зазначається у дописі "За чесний тендер"

- 5 тактильних карт-схем з шрифтом Брайля замовили у Грушевського Михайла.

Для реалізації Грантової угоди в березні Управління уклало наступні договори:
- за 198 750 грн. Фірма Сенсорама Лаб розроблятиме якусь програму;
- за 54 тисячі підприємець Лабушевський Олександр консультуватиме щодо проектного моделювання VR-квестів.

- 20 березня на 199 тисяч було замовлено книг у різних продавців.

- Євробуд-інвест зробить у 2020 році ремонт в Художній школі, що на вулиці Литовській на 116,6 тис. грн, а ПП Пождума там за 55 тис. обробить дерев’яні конструкції вогнезахисним покриттям.

- У Павлюка Юрія Івановича замовили 25 пінопластових пасхальних яєць на 92,5 тис. грн.
- Різні дипломи з рамками та керамічні сувеніри для фестивалів та конкурсів замовили у Мініч Юлії на 51 450 грн.

- Замовило Управління ще два туристичних вказівника у Олега Василюка-Полюшека на суму 115,5 тис. грн.

Читайте також