На "Північному" під час карантину незаконно працювали лазні

Фото - Нацполіція

Правоохоронці викрили незаконну діяльність лазень на вулицях Волинської Дивізії та Будівельників у Рівному. Власників закладів відпочинку притягнули до відповідальності. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Натрапити на одну з працюючих лазень правоохоронцям допомогла реклама на фасаді одного з торгових закладів. У приміщенні бані працівники поліції виявили двох чоловіків. Вони зазначили, що телефон лазні побачили в оголошенні і сконтактували з власницею. Нею виявилась 40-річна жінка, на яку склали два адмінпротоколи. Окрім порушення правил карантину, у бані виявили 46 пляшок алкоголю сумнівного походження.

На вулиці Будівельників під час карантину незаконно працювала сауна. Коли правоохоронці навідались у заклад відпочинку, на місці були троє чоловіків та підприємець, який надавав послуги. На нього склали адмінматеріали за статтею 44-3 КУпАП.

У поліції нагадують, що за порушення правил карантину передбачена адміністративна відповідальність у виді накладення штрафу від 17 до 34 тисяч гривень. 

Читайте також