На п’яну жінку, яка влаштувала скандал у супермаркеті в Рівному, склали 3 адмінматеріали

Скріншот із відео спільноти

Учора ввечері в супермаркеті «Торба» на вулиці Київській у Рівному жінка влаштувала скандал. На місці події працювали патрульні. В мережі опублікували відео цього моменту. На ньому помітно, що причиною конфлікту, швидше за все, стала маска, яку жінка неправильно одягнула.

Нашим журналістам у патрульній поліції розповіли, що 30-річна рівнянка також не мала при собі документів і була нетверезою.

«Вона перебувала в стані алкогольного сп’яніння та без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема маски чи респіраторів, у тому числі виготовлених самостійно, а також не мала при собі документів, що посвідчують особу. Патрульні поліцейські жінку освідували на визначення стану алкогольного сп’яніння в медичному закладі. Результат - 1.74 проміле», - зазначила речниця УПП у Рівненській області Наталя Воєвода.

Відтак, інспектори склали на неї адміністративні матеріали, а саме: за ч.1 ст.178 (Поява в громадському місці у п'яному вигляді) КУпАП, ч.1 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину) КУпАП, ч.2 ст 44-3 (Перебування в громадських будинках, спорудах, під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту) КУпАП та протокол затримання.

Читайте також