На реконструкцію "Авангарду" можуть спрямувати ще 30 мільйонів

Минулого тижня депутати Рівненської міської ради проголосували за виділення 50 мільйонів гривень на продовження реконструкції стадіону "Авангард". Однак, за словами міського голови Рівного Олександра Третяка, цих коштів недостатньо для завершення будівництва. Тому місто шукає можливості залучення додаткових коштів на реконструкцію арени.

- Ми подали заявку на державну програму співфінансування "Спортивні магніти". Є високі шанси, що завдяки спортивній субвенції вдасться отримати додатково 20-30 мільйонів гривень на реконструкцію "Авангарду". До слова, наша заявка вже пройшла у другий тур, - зазначив Олександр Третяк.

Наразі готовність об'єкту становить близько 20%. У будівницто вже спрямували понад 100 мільйонів гривень з міського бюджету. Загальна ж вартість реконструкції "Авангарду" сягає близько півмільярда гривень. Першочергово хочуть збудувати східну трибуну з легкоатлетичним манежем, а також упорядкувати футбольне поле з підігрівом. Це дозволить у найближчій перспективі проводити на стадіоні матчі рівня Прем'єр-ліги рівненському "Вересу".

Читайте також