На ринку у Рівному затримали нелегала з Азербайджану, який переховувався від поліції

У Рівному на ринку правоохоронці затримали нелегала з Азербайджану.

Про це повідомили у поліції Рівненщини.

Відомо, що 39-річний чоловік одружений на українці та 4 роки проживав у Рівному. Йому дали посвідку на тимчасове проживання, однак у 2019 році її термін дії вийшов. Документ іноземець не поновив та порушив закон України про правовий статус іноземців.

А вже 10 січня цьогоріч відносно громадянина Азербайджану працівники Рівненського РМВ УДМС в Рівненській області прийняли рішення про примусове повернення його на територію країни походження. Однак, іноземець почав переховуватися від правоохоронців.

Крім того, чоловік неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення домашнього насильства та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

У результаті проведених оперативних заходів нелегала викрили на одному з ринків міста. Працівникам міграційної поліції та міграційної служби області вдалося затримати іноземця, який чинив супротив, та доставити його до пункту тимчасового перебування на території Волинської області. Наразі вирішується питання про примусове видворення з території України до країни походження.

Читайте також