На Рівненщині бабуся намагалась вчинити самогубство і стрибнула у криницю

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Вчора, 10 серпня, на Рівненщині співробітники "екстренки" надали допомогу жінка, яка стрибнула у криницю. За словами родичів, пенсіонерка хотіла покінчити з життям.

Про це повідомили у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги.

О 19:14 на лінію 103 надійшов виклик про те, що у селі Мала Мощаниця, жінка травмувалася внаслідок падіння в криницю.За вказаною адресою прибула бригада з ППБ с.Мізоч.

Попередньо відомо, що жінка (орієнтовно 80 років) намагалася вчинити самогубство - стрибнула до криниці. Родичі побачили взуття біля колодязя та почули знайомий голос - таким чином вони дізналися, що зникла жінка перебуває там.

За словами її рідних, глибина колодязя понад 10 метрів. До приїзду швидкої, жінку дістали з криниці її ж близькі. Пацієнтка перебувала у шоковому стані.

Під час огляду пацієнтки було виявлено забій колінного суглобу, загальне переохолодження, забої та осаднення голови і кінцівок. Підвищений артеріальний тиск.

За словами родичів, жінка намагалася вчинити самогубство.

Бригада швидкої оглянула жінку та надала необхідну медичну допомогу відповідно до протоколу аби стан пацієнтки покращився. Пацієнтку транспортовано до Здолбунівської ЦРЛ.

Читайте також