На Рівненщині будуть працювати мобільні групи з надання безоплатної правої допомоги

фото - Фейсбук

У Гощі працюватимуть мобільні групи з надання безоплатної правої допомоги, пише Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області

На Рівненщині продовжують функціонувати мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги. Працівники Головного територіального управління юстиції в Рівненській області, Рівненського місцевого та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області виїжджають у райони для надання громадянам юридичної допомоги на місцях. Такі виїзди відбуваються в рамках роботи антирейдерського аграрного штабу, а також в рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!». 

У лютому працівники юстиції та системи безоплатної правової допомоги консультуватимуть людей у Гощанському та Костопільському районах.

Зокрема перший виїзд заплановано провести 7 лютого. Професійну консультацію отримають жителі Бабинської сільської об’єднаної територіальної громади та адресну безоплатну правову допомогу громадяни, які перебувають у Тучинському геріатричному пансіонаті. 

Правопросвітницька робота з людьми є важливою і необхідною – зазначає начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук. Наші спеціалісти виїжджають у райони області, з метою надання доступних юридичних консультацій. Щоб кожен житель зміг безперешкодно отримати інформацію безпосередньо у своєму населеному пункті. Як правило, найчастіше громадяни цікавляться питаннями оформлення спадщини, призначення субсидії, стягнення аліментів і земельних питань. Наприклад, як діяти у ситуаціях, коли рейдери захоплюють землю або урожай.

Читайте також