На Рівненщині бухгалтери підвищували кваліфікацію

Сучасний бухгалтер постійно підвищує професійний рівень

У Костопільському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості підвищили професійну кваліфікацію бухгалтери. Навчання за напрямом «Комп’ютеризований бухгалтерський облік», що тривало 1 місяць, дозволило безробітним Костопільщини, суттєво вдосконалити навички роботи із сучасними бухгалтерськими програмами, у т.ч.  програмою «M.E.Doc».

За словами куратора, викладача Софії Ремез, група активно включилася у навчальний процес: «Усі слухачі мають за плечима вищу економічну освіту, що суттєво впливає на рівень засвоюваності матеріалу. Бухгалтери вмотивовані, більшість із них приступають до роботи вже по закінченні навчання».

Сучасний комп’ютеризованийкабінетта досвідченівикладачідо вподоби бухгалтерам. Ірина Прищепа від імені одногрупників щиро подякувала педагогам за цікаво організовані, зрозумілі заняття.  Володимир Шабаровський, Інна Феденко та Ольга Рощук - професійна команда викладачів, котрідбають про високий рівень підготовки кваліфікованих фінансистів. Зокрема, практичні заняття слухачів з комп’ютеризованого бухгалтерського обліку відбуваються за ретельно підготовленими планами.

Завідувач Костопільського навчального відділення Наталія Харченко на підсумковому заняттівручила бухгалтерам посвідчення про професійне навчання.

Можливо, саме завдяки відмінним комунікаціям педагогів і безробітних, останні прагнуть і надалі підвищувати професійний рівень та проходити навчання у РЦПТО.

До слова, як коментують представники Костопільськоїрайонної філії РОЦЗ, часто бухгалтери готові навчатися за власні кошти, оскільки сучасна професія постійно вимагає нових знань.

Читайте також