На Рівненщині чекають нову хвилю COVID-19: в області посилять перевірки місць перебування людей

Фото - відкриті джерела

Минулого тижня у Рівненській області моніторингові групи з питань протидії коронавірусній епідемії перевірили 651 суб’єкт (об’єкт) господарювання. Під час цього виявлено 163 порушення. загалом по всіх об’єктах складено 5 протоколів на штраф, надано 163 пропозиції (приписів), направлено 59 інформацій в органи місцевої влади та самоврядування та 6 повідомлень до Національної поліції. Про це інформує Держпродспоживслужба області.

Окрім того, повідомляється, що в області планують посилити контроль на об’єктах масового перебування людей, закладах громадського харчування та торгівлі, побутового обслуговування. Причина цього - можлива нова хвиля захворювання на коронавірус.

"Наразі Рівненська область перебуває в «зеленому» рівні епідемічної небезпеки. У зв’язку з ризиком розвитку нової хвилі епідемії, спеціалістами Держпродспоживслужби будуть посилені заходи державного нагляду на об’єктах масового перебування людей, закладах громадського харчування та торгівлі, побутового обслуговування", - повідомляють в управлінні Держпродспоживслужби.

Раніше ми писали: "Цей місяць був перепочинком": на Рівненщині до кінця серпня чекають ріст кількості хворих на COVID-19.

Читайте також