На Рівненщині через конфлікт учня із вчителем у ліцей викликали поліцію

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

У навчальному закладі в селі Поліське на Березнівщині вчора між учнем і вчителем виник конфлікт, котрий, нібито, переріс у бійку. Про це «Рівне Медіа» повідомили очевидці. Зазначалось, що молодий педагог «приклав руку» до школяра. Тож у школу викликали поліцію.

Наші журналісти розпитали про інцидент у правоохоронців. З’ясувалось, що конфлікт дійсно мав місце, однак, був не таким кричущим.

«До поліції звернувся директор ліцею і повідомив, між вчителем і учнем виникла конфліктна ситуація, тож потребують допомоги правоохоронців. У школу приїхали ювенальні поліцейські, які встановили, що учень ішов по коридору без захисної маски, як цього вимагають карантинні обмеження. На що вчитель йому зробив зауваження. Після цього між одинадцятикласником і педагогом виникла словесна перепалка, останній взяв учня за одяг і відвів в сторону. На наступний день у школу прийшла мама, аби вияснити обставини конфлікту. Вона разом педколективом і поліцейськими прояснили ситуацію і жінка заявила, що ні до кого претензій не має. Конфлікт вичерпано», - розповіла журналістам спеціалістка відділу комунікації Нацполіції області Світлана Карачун.

Нагадаємо, днями на Волині вчителька сільської школи побила учня. Інцидент, який стався у селі Цміни Камінь-Каширського району, записали на відео самі школярі. Більше про цей випадок читайте тут: Схопила за вухо та дала ляпаса: на Волині вчителька побила учня (ВІДЕО).

Читайте також