На Рівненщині чоловік допоміг затримати грабіжника

фото ілюстративне

Шостого січня у селі Рокитне місцевий житель, посеред вулиці пограбував свого знайомого та втік. Затримати грабіжника допомогів небайдужий громадянин, який утримував його до приїзду поліції. 

Поліцейські встановили, що в обідню пору в одному із кафе знайомі розпивали спиртні напої. Один з них, 33-річний житель села Пісків попрощався та пішов додому. На вулиці, до нього підійшов товариш по “чарці”, раніше судимий за майнові злочини 20-річний молодик та вимагав віддати мобільний телефон. 

Коли чоловік відмовив зловмисник ударив його, висмикнув мобільний та утік. Небайдужі місцеві жителі, які стали свідками злочину зателефонували до брата потерпілого та в поліцію. Родич знайомого, який проживає неподалік наздогнав хлопця та утримував до приїзду поліції. 

Слідчі Костопільсткого відділу поліції затримали молодика в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного  заходу. За вчинений злочин, раніше судимий молодик може знову опинитися за гратами строком до шести років. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також