На Рівненщині чоловіка засудили за психологічне насильство над матір`ю

Жителя Гощі засудили за домашнє насильство у вигляді психологічного тиску над матір'ю.

Про це повідомляють на сайті Здолбунівської місцевої прокуратури.

Гощанський районний суд постановив вирок за фактом домашнього насильства у кримінальному провадженні, обвинувальний акт у якому скеровано прокурорами Гощанського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури.

Житель селища Гоща, будучи неодноразово притягнутим до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 173-2 КУпАП, за місцем спільного проживання систематично вчиняв психологічне насильство по відношенню до своєї матері, що проявлялось у постійних словесних образах, висловленні на її адресу нецензурної лексики, погроз застосування щодо неї фізичного насильства тощо.

Окрім того, засуджений, перебуваючи у нетверезому стані, прийшов до будинку своєї матері, вчинив сварку, під час якої ображав та виражався грубою нецензурною лайкою, чим порушив судове рішення щодо заборони йому перебувати в місці проживання матері.

За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених статтями 126-1 КК України та 390-1 КК України чоловікові призначили покарання у виді 3 місяців арешту.

Читайте також