На Рівненщині чоловіка затримали за грабіж односельця

фото ілюстративне

До першого травня звернувся 19-річний житель селища Квасилів про вчинене відносно нього пограбування. За результатами проведених першопочаткових слідчих дій поліцейські Рівненського районного відділення затримали місцевого жителя, причетного до злочину.

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що близько другої ночі поблизу магазину в селищі Квасилів між місцевими жителями виник конфлікт, під час якого 27-річний чоловік, погрожуючи насильством і завдавши декілька ударів 19-річному односельцю, відкрито заволодів мобільним телефоном, грошовими коштами у сумі 100 гривень, паспортом і особистими речами.

Працівники карного розшуку Рівненського районного відділу поліції оперативно затримали жителя Квасилова за місцем проживання, де і виявили награбовані речі.

Слідчі затримали 27-річного зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні грабежу, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, за частиною 2 статті 186 КК України. Також, як з’ясували поліцейські, нині він перебуває на лаві підсудних ще й за незаконне зберігання наркотичних речовин.

Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також