На Рівненщині демонтували зупинки громадського транспорту

http://03656.com.ua

Мешканцям Дубенщини доведеться чекати громадський транспорт без спеціально обладнаних місць 

У с. Зелене та с. Іваннє, що на Дубенщині, цими днями демонтують автобусні зупинки. В останньому селі пункт для очікування громадського транспорту розпочали зносити вчора, 8 серпня. Щоправда, автобусні зупинки демонтують лише з лівої сторони дороги, якщо їхати з Дубна у Луцьк.

Як розповіла журналістам Інформаційного порталу м. Дубно голова Іваннівської сільської ради Світлана Бирук, їхній демонтаж здійснили у зв’язку з ремонтними роботами та розширенням дороги. Вигляд майбутніх зупинок з сільрадою не погоджували, проте вони мають бути на зразок таких, як встановили на дорозі у сусідньому Млинівському районі.

Як повідомляє Прес-служба САД у Рівненській області, на автомобільній дорозі загального користування державного значення Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече триває ремонт. А тому Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбайте про власну безпеку та безпеку інших.

Читайте також