На Рівненщині День міста через карантин не святкуватимуть

Костопіль цього року День міста не  святкуватиме. Про це повідомляє Пропозиція Онлайн.

Через карантинні обмеження Костопіль не святкуватиме День міста, який щороку відзначають 12 липня, у День Апостолів Петра і Павла. Якщо навесні, коли почався карантин, урочистості ще планували перенести, то тепер вирішили від святкування цього року відмовитися взагалі.

У міській раді повідомили, що не буде ні ярмарки, ні гуляння, ні концерту, ні святкового салюту. Не вручатимуть і щорічну відзнаку Гордість міста-2020. Утім, якщо буде достойний претендент і рішення про нагородження, вручення відзнаки можуть провести пізніше з іншої нагоди.

До 237-ї річниці від дня заснування Костопіль святково прикрасять і оприлюднять відеозвернення до костопільчан міського голови Євгенія Денисюка.

Торік Костопіль святкував бучно, адже невдовзі відбувалися вибори до Верховної Ради. На головній сцені свята відбувся кількагодинний концерт, зірками якого стали українські гурти КАZКА та «Без обмежень». На безкоштовний концерт до Костополя приїхали сотні гостей з інших міст.

Уже традиційними на святкуванні у містечку стали ярмарок та фестиваль вуличної їжі у центрі, де у цього дня повністю перекривають рух транспорту, та салют опівночі.

Читайте також