На Рівненщині депутата обласної ради від БПП впіймали за кермом п`яним

У п'ятницю, 2 лютого 2018 року, ввечері, близько пів на 20 год., у селі Губків Березнівського району Рівненської області під час патрулювання в населених пунктах інспектор сектору реагування патрульної поліції Едуард Федас зупинив елітний позашляховик марки "Toyota Land Cruiser" (д.н.з. ВК 2700 АЕ) білого кольору. За кермом автівки перебував 58-річний мешканець міста Березного.

За інформацією з протоколу, під час освідчення на алкоголь за допомогою газоаналізатора "Драгер" у водія виявили позитивний результат. Пристрій показав 0,32 проміле. 

До слова, в момент оформлення поліцейським матеріалів про вчинення чоловіком адмінстративного правопорушення, передбаченого ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння), п'яний водій, перебуваючи за кермом свого авто, раптово рушив з місця й втік у невідомому напрямку.

Як виявилося, п'яним водієм, який втік від поліцейського, є депутат Рівненської обласної ради від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", екс-голова Березнівської районної державної адміністрації Микола Мельник. Про це свідчить інформація з протоколу.

Читайте також