На Рівненщині дітей вчили бути психологічно та фінансово успішними (ФОТО)

https://gromadyrivne.blogspot.com

Проект «Практичний курс фінансового та психологічного успіху» нині триває у Пісківському ліцеї Костопільського району. Про це пише сайт gromadyrivne.blogspot.com

Вже за кілька практичних занять діти з’ясували що таке гроші, фінансовий успіх, як заощаджувати кошти та як їх заробляти, навіть якщо ти ще школяр.

У легкій та доступній формі, через гру - фахові тренери та психологи пояснили дітям основні правила поводження з фінансами, та як власне спрямовувати свої зусилля на успіх.  Цього разу усі учасники навчального курсу отримали  власні фінансові щоденники, які мають заповнювати упродовж тижня.

Учні роблять перші кроки до фінансової грамотності та розпочинають вести власний облік витрат і доходів.  У такий спосіб, переконана тренерка Діана Савенко, діти навчаться на практиці в реальному житті контролювати свої витрати, та аналізувати – чи були вони обгрунтовані.

Проект   «Практичний курс фінансового та психологічного успіху для школярів» впроваджують громадські активісти  БО «Колесо життя» спільно з ГО «Простір твоїх можливостей» та співфінансується з обласного бюджету за сприяння  Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської обласної державної адміністрації.

Читайте також