На Рівненщині для малечі організовуватимуть майстер-класи

http://oblrada.rv.ua

У дитсадках Березного невдовзі запрацюють нові програми розвитку для малечі. Громадська організація "Лабораторія розвитку особистості" презентувала батькам та педагогам місцевих ДНЗ перелік занять та навчально-розвивальних методик, які сприятимуть всебічному розвитку маленьких березнівчан та доповнять роботу вихователів. Ініціатива проведення таких майстер-класів належить голові обласної ради Олександрові Данильчуку, який особисто завітав до Березного та поспілкувався з педагогами і батьківськими комітетами.

"Переконаний, що кожна дитина, незалежно від того, де вона живе - в мегаполісі чи в маленькому селі - повинна мати можливість розвиватися різносторонньо. Мені дуже сподобалася ідея громадських активістів проводити такі різнопланові заняття в дитсадках мого рідного Березнівського району. Це цікаво, це сучасно, це весело, а головне - це потрібно нашим дітям," - переконаний Олександр Данильчук. 

Відтак, на основі анкетування на базі ДНЗ "Теремок" та "Ромашка" відбуватимуться безкоштовні майстер-класи. Тематику занять громадські активісти обрали невипадково. За словами керівника "Лабораторії розвитку особистості" Катерини Бондар, саме за цими напрямками сучасні батьки хочуть розвивати своїх дітей. Діти ж, у свою чергу, охоче сприймають цю інформацію. Тож під час занять, окрім розвивальних ігор, тренери готуватимуть дітей до школи, вивчатимуть з ними англійську, займатимуться фітнесом та розповідатимуть про етикет та основи стилю на уроках "Школи юної леді". Майстер-класи охоплюватимуть дітей віком від 2 до 7 років. 

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також