На Рівненщині двоє підлітків побили та пограбували літню жінку: тепер їм загрожує 12 років за гратами

У селі Точевики на Острожчині двоє хлопців проникли в будинок літньої жінки, побили її та забрали 600 гривень й мобільний телефон. Трапилася пригода 24 грудня ввечері, 16-ти та 14-річні юнаки змовилися та вирішили збагатитися за рахунок старенької. Також вони добре знали обістя, адже не раз допомагали 83-річній по господарству. 

Хлопці почали бити бабусю, внаслідок цього в неї перелом носа та забої обличчя. Після цього жінка звернулася до сусідів, якій й викликали поліцію й повідомили родичів. 

Правоохоронці вже розпочали досудове розслідування, хлопців знайшли вдома, стариший був п'яним. Школярам загрожує до 12 років за гратами. У поліції готують матеріали, аби повідомити хлопцям про підозру й обрання міри запобіжного заходу. 

Хлопців причетних, до злочину поліцейські виявили за місцем проживання. Старший із них, до того ж, перебував в стані алкогольного сп’яніння. Відомо, що вони навчаються у школі і раніше не потрапляли в поле зору правоохоронців. 

Нині слідчі дії тривають, поліцейські готують матеріали для повідомлення неповнолітнім про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області
 

 

Читайте також