На Рівненщині є 4 школи, де не вакцинований жоден працівник

На сьогодні із 553 закладів загальної середньої освіти Рівненщини 85 проводять навчання дистанційно. У зв’язку із негативною динамікою поширення COVID-19 із 23 жовтня Рівненщина переходить у «помаранчеву» епідеміологічну зону.

Як зазначив директор департаменту освіти і науки ОДА Петро Коржевський, із 44 510 працівників закладів освіти області – 35 673 пройшли вакцинацію (або одужали від COVID-19), що в середньому становить, 80,1%. У закладах ЗСО з 29 673 працівників - 23 377 (78,8 %) персоналу. Проте такий усереднений показник, у розрізі окремих закладів, не дає можливості проводити навчання в звичайному режимі.

Через недостатній рівень вакцинації вчителів і колективів у 27 громадах є школи, що проводять навчання учнів 5-11 класів дистанційно. Під час наради заслухали пояснення керівників територіальних громад та навчальних закладів з найбільш низьким рівнем вакцинації персоналу.

Найгіршою є ситуація із вакцинацією працівників ЗНЗ у Березівській та Рокитнівській ТГ. Зокрема, Більський та Кисорицький ліцеї, Нетребська та Єльнівська гімназії мають нульовий відсоток вакцинованих працівників.

Про це повідомили в ОДА.

Читайте також