На Рівненщині горіла покрівля житлового будинку (ФОТО)

http://rivne.dsns.gov.ua

30 грудня о 22:23 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Костопіль, вул. Проектова, 9. На місце події було направлено черговий караул рятувальників 19-ї пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце виклику співробники ДСНС встановили, що горить піно блочний житловий будинок, розміром 10х8 м, критий шифером. Існувала реальна загроза перекидання полум’на поруч розташовані два житлові будинки та дві господарчі споруди, тому керівником гасіння пожежі було прийнято рішення залучити ще одну автоцистерну ВПО «Свиспан-Лімітед».

На ліквідацію вогнеборці відразу подали два водяних ствола. О 22:43 пожежу було локалізовано, а о 23:20 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено: пральну машинку, холодильник, водяний лічильник, оздоблення стін (пластик) у ванній кімнаті розміром 2х3 м та пошкоджено: 15м2 перекриття та покриття житлового будинку. Завдяки оперативним діям вогнеборців було врятовано два житлових будинки та дві господарчі споруди.

До ліквідації було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС, чотири чоловіки особового складу рятувальників та одна автоцистерна ВПО «Свиспан-Лимітед». Причина пожежі та завдані нею збитки наразі встановлюються фахівцями.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області

Читайте також