На Рівненщині "горів" багатоповерховий готель (ФОТО)

http://rivne.dsns.gov.ua

26 липня рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели тактико-спеціальне навчання на будинку підвищеної поверховості готель ВАРАШ розташованому за адресою: мікрорайон Вараш, 21 міста.

За задумом, пожежа виникла в кімнаті на 4 поверсі готелю. Адміністрація готелю зустріли вогнеборців, вказали на місце виникнення умовної пожежі та зазначили, що там ще перебуває потерпілий, який отримав отруєння продуктами горіння.

До гасіння пожежі були залучені черговий караул ДПРЧ-12 у складі трьох відділень на чолі із заступником начальника частини капітаном служби цивільного захисту Дудіком Юрієм Анатолійовичем.

Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС, медиків та комунального підприємства «Міські електричні мережі» пожежу вдалося оперативно локалізувати, а в подальшому й ліквідувати. А потерпілого безпечно евакуювати та передати працівникам екстреної медичної допомоги.

Загалом, до гасіння умовної пожежі залучено 3 автомобілі та 9 чоловік особового складу частини.

Дані навчання проводяться з метою ефективного використання пожежно-технічного та пристосованого обладнання, швидкого реагування на зміни обстановки, відпрацювання взаємодії з працівниками підприємства, вдосконалення навик з гасіння пожеж в будівлях підвищеної поверховості, яких на території міста налічується чотири.

За інформацією ГУ ДСНС України у Рівненській області

Читайте також