На Рівненщині керівники закладів професійно-технічної освіти з`їхалися на нараду

На базі Квасилівського професійного ліцею відбулася планова нарада директорів навчальних закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області.

Учасники наради розглянули питання щодо виконавської дисципліни, результатів державно-підсумкової атестації та організацію її підготовки у формі ЗНО у 2020 році, а також формування обсягів регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та молодших спеціалістів. Було обговорено результати конкурсу-огляду на кращий учнівський гуртожиток, атестацію керівників та педагогічних працівників, а також фінансово-господарську діяльність та підготовку матеріально-технічної бази закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період. Учасники наради також розглянули питання організації та проведення І регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності «WorldSkills Ukrainе» у 2019 році.

 «У Квасилівському професійному ліцеї покращують матеріально-технічну базу, майстри постійно оновлюють свої знання. Нещодавно тут для учнів відкрили фітнес-центр з новими тренажерами», - поділилась враженнями від закладу заступник начальника відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки облдержадміністрації Олена Полюхович.

В рамках наради відбувся також майстер-клас із плазмового різання металу, під час якого був створений мангал із візерунками. Учасники наради оглянули матеріально-технічну базу та фітнес-центр для учнів  закладу освіти.    

Пресслужба управління освіти і науки Рівненської ОДА

 

Читайте також