На Рівненщині літня жінка посварилася з дівчиною-інвалідом через сидіння (ВІДЕО)

фото ілюстративне

В електричці "Ковель–Здолбунів" жінка літнього віку напала з обвинуваченнями на дівчину в інвалідному візку, пише rivne_1283.

"Ось оця бабця сьогодні до людей з інвалідністю, дуже негативно віднеслась. В електричці з Рівного до Ківерців підсіла біля нашої дівчинки на інвалідному візочку і стала придиратись щоб вона забрала свого пакета... ми попросили її сісти на іншому місті поряд. Бабуля стала нас ображати.... що ми такі сякі, що ми від наркоманів, що чорти в нас по головам ходять і багато іншого.... дуже неприємна ситуація, яка дуже ранила наших батьків та нас самих"

Переглянути цей допис в Instagram

В електричці "Ковель–Здолбунів" жінка літнього віку напала з обвинуваченнями на дівчину в інвалідному візку. "Ось оця бабця сьогодні до людей з інвалідністю, дуже негативно віднеслась. В електричці з Рівного до Ківерців підсіла біля нашої дівчинки на інвалідному візочку і стала придиратись щоб вона забрала свого пакета... ми попросили її сісти на іншому місті поряд. Бабуля стала нас ображати.... що ми такі сякі, що ми від наркоманів, що чорти в нас по головам ходять і багато іншого.... дуже неприємна ситуація, яка дуже ранила наших батьків та нас самих" #rivne #рівне

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

Читайте також