На Рівненщині майже дощенту згорів житловий будинок (ФОТО)

http://rivne.dsns.gov.ua

19 серпня о 19 год. 21 хв. До пожежно-рятувальної служби за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в с. Зелене, Володимирецького району.

Для ліквідації даної пожежі було негайно направлено черговий караул з 11-ої державної пожежно-рятувальної частини смт.Володимирець, а також додатково залучено пожежну автоцистерну Красносільського лісництва ДП «Володимирецький лісгосп». Як виявилося горів дерев’яний житловий будинок, критий шифером. З метою безпеки рятувальники через чергового Володимирецького РЕМ на час ліквідації пожежі відключили лінію електропередач, яка живила не лише даний населений пункт а й ряд сусідніх сіл. Оскільки на момент прибуття до місця події вже повністю горів дах будинку та кімнати зсередини, то відповідно загоряння виявили, вже коли вогонь набрав сили, відтак про ліквідацію пожежі на ранній стадії говорити  не доводиться, а збитків вогонь мав змогу завдати значних. До того як пожежу було повністю ліквідовано, вже було знищено покриття та перекриття житлового будинку, майно всередині, а також пошкоджено стіни.

Обставини даної події, причину виникнення пожежі та обсяги збитків наразі з’ясовують фахівці.

Рятувальники ДСНС закликають: щоб у вашому господарстві не сталося біди - суворо дотримуйтесь правил пожежної безпеки та ще змалку привчайте до цього своїх дітей. В тому ж разі коли пожежа виникла, не гаючи часу, відразу телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Повідомляє Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

Читайте також