На Рівненщині може з`явитися пункт ремонту військової техніки

У Рівненській обласній раді сьогодні, 3 квітня, під час засідання постійної комісії з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей обговорювали питання виділення коштів на створення пункту обслуговування та ремонту військової техніки. Військові просять виділити на це 188 тисяч гривень.

Як повідомив полковник ОК "Захід" Василецький, наразі уся техніка, що знаходиться на балансі Рівненського ОВК, ремонтується у Львівській області. На Рівненщині вже готують приміщення, у якому згодом можна буде ремонтувати та обслуговувати військову техніку.

"Цього року ми плануємо завершити роботу по цьому об'єкту. Це дозволить нам розширити військову інфраструктуру, здійснити впровадження робочих місць на цьому об'єкті. Відповідно, буде зацікавленість і громади області, бо на цій території знаходиться військовий полігон, велика кількість техніки прибуває, але ми не маємо можливості її ремонтувати," - додає полковник.

Питання виділеня коштів вирішуватимуть під час сесії Рівненської обласної ради, тоді й стане відомо, чи створять на Рівненщині пункт обслуговування та ремонту військової техніки. 

Читайте також