На Рівненщині навчають перукарів за новітніми технологіями

У навчальному закладі ініціювали тривалий «весняний» курс навчальних практикумів для майбутніх перукарів. До заходів запрошують провідних роботодавців області, технологів, майстрів вищого ґатунку.

Із слухачами Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості – майбутніми кваліфікованими перукарями продовжують ділитися досвідом кращі представники галузі. Технолог та власниця салону краси «Sun» у місті Рівному Лариса Білоус продемонструвала учасникам семінару відновлюючі процедури, котрі набувають все більшогопопиту у клієнтів.

Викладач РЦПТО ДСЗ Анна Зотік коментує:

«Ми маємо три тижні інтенсивних семінарів для перукарів! Це період підвищеної активності, загостреної уваги, професійного азарту і відповідальної, напруженої роботи!».

Першийтренувальний блок –«гарячий»: відновлюючі процедури -ботокс, кератин, нанопластика.

Другий блок –«холодний»:  процедури -терморушник, ботокс, відновлююча вітамінна процедура, медова процедура.

За словами майстра виробничої практики Оксани Підлісної, слухачі активно долучилися до процесу, відпрацьовуютьпрактичні навички на моделях. Найбільше захоплення викликала техніка лікування …вогнем - пірофорез, який дозволяє отримати ефект ламінування волосся, запаювання кінців, наповнюваність волосин, легке розчісування. Дана техніка є несподіваною, видовищною, ефективною, а отже, популярноюв Beautyіндустрії. Долучаються до прогресивного процесу і слухачі Рівненського центру ПТО ДСЗ.

Суттєвою перевагою цього семінару є те, що дана техніка поки мало відома серед майстрів, і володіють нею практично одиниці. Відповідно новізнання і вміння випускників начального закладу дозволять вигідно конкурувати на сучасному ринку перукарських послуг та будуть достойно оцінені клієнтами.

Тим часом, майстри-початківці не приховують емоцій: результат відновлення пошкодженого волосся -  вражаючий, воно- наче з картинки глянцевого журналу!

Семінари для слухачів тривають. Попереду нові професійні відкриття та такі очікувані практичні заняття. Із справжніми професійними засобами та в умовах реальної взаємодії із вибагливим клієнтом.

Читайте також