На Рівненщині обговорювали проблеми ромів

фото - Фейсбук

9 квітня 2019 року у малій залі засідань міської ради відбулась зустріч заступника міського голови Василя Скринчука з кращими учнями ромської національності шкіл міста до Міжнародного дня ромів, пише Дубно - влада - онлайн.  

У зустрічі також взяли участь: старший інспектор ювенальної превенції Дубенського відділу поліції Мирослава Вжос, представники управління освіти, відділу з питань внутрішньої політики, зв'язків з громадськими організаціями та ЗМІ Дубенської міської ради, Дубенського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, класні керівники присутніх учнів. 

Під час зустрічі обговорювались питання навчання учнів, які належать до ромської національності, розвитку дитячої творчості та залучення талановитих дітей до проведення міських заходів, організації молодіжного дозвілля, збереження національних ромських традицій, а також подолання негативних явищ у ромському середовищі. Разом з тим, наголошувалось на важливості руйнування стереотипів, які склались в суспільстві по відношенню до людей ромської національності.

На згадку про зустріч присутнім дітям були вручені солодощі та книги.

Читайте також