На Рівненщині обрали нового голову РДА

Фото - РОДА

17 грудня Олексій Муляренко представив новопризначеного голову Володимирецької РДА Ярослава Березюка. Відповідне розпорядження Президент України Петро Порошенко підписав ще 7 грудня, а вже відсьогодні Ярослав Михайлович приступає до виконання посадових обов’язків.

Ярослав Березюк не нова людина для управлінців району. Депутат районної ради, він донедавна очолював ВПУ при Рівненській АЕС. До того працював у Володимирецькій РДА начальником відділу та заступником голови адміністрації. Ярослав Михайлович людина з багаторічним досвідом державної служби, на чому під час виступу наголосив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. Цей досвід надзвичайно потрібен для налагодження співпраці різних владних інститутів району, для продовження реалізації розпочатих реформ, особливо реформи децентралізації, яка у нашому районі зрушила з місця тільки з нещодавнього приєднання села Заболоття до міста Вараш.

У свою чергу Ярослав Михайлович подякував за довіру, підтримку та надану можливість організувати на Володимиреччині якісне втілення державної політики. Він наголосив, що головним своїм завданням бачить забезпечення стабільного зростання добробуту кожного громадянина та району в цілому. Збільшення дохідної частини районного бюджету, створення робочих місць, реалізація всеукраїнських, обласних та місцевих ініціатив – ось основа такого зростання.

Привітати нового очільника районної адміністрації приїхали народний депутат України Василь Яніцький, заступник голови ОДА Віталій Ундір, голова райради Василь Ковенько, керівник Рівненської АЕС Павло Павлишин, попередній очільник Володимирецької РДА Володимир Хоружий, керівники державних установ та органів місцевого самоврядування, представники громадськості.

Прес-служба Володимирецької РДА

Читайте також