На Рівненщині обрали нового керівника поліцейського відділу комунікації

https://rv.npu.gov.ua

Начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук представив особовому складу поліції краю новопризначеного керівника відділу комунікації. Ним став підполковник поліції Антон Крук.

Новий очільник підрозділу у 2009 році закінчив Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, а у 2018 – Львівський державний університет внутрішніх справ.  
    
За період служби у двох відомствах системи МВС Антон Іванович пройшов трудовий шлях від курсанта до керівника підрозділу. Був співорганізатором та учасником міжнародного проекту PPRD EAST, який об’єднав провідних PR-фахівців, керівників прес-служб державних структур, журналістів національних і регіональних ЗМІ із різних країн. Брав участь у роботі міжнародного прес-центру у рамках спільних навчань ДСНС України та НАТО «Ukraine-2015». Був автором та ведучим телевізійного проекту «Вектор безпеки», а також редактором газети «Галицькі вогнеборці».

Антон Крук також має творче хобі у музичній сфері, є автором та виконавцем пісень. 

До призначення начальником відділу комунікації ГУНП в Рівненській області обіймав посаду дільничного офіцера поліції Володимирецького відділення поліції та пройшов стажування у підрозділі, який нині очолює.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також