На Рівненщині очікується нетривале потепління та дощі

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

У найближчі дні на Рівненщині очікується нестійкий характер погоди. На зміну морозам прийде відлига, очікуються помірні дощі. Плюсова температура затримається в області недовго - 3 та 4 лютого. Про це повідомили у Рівненському обласному центрі з гідрометеорології.

Найближчої ночі на Рівненщині утримається морозна погода - від 8 до 13 градусів з позначкою "мінус". Вдень очікується близько нуля градусів.

2 лютого вночі та вранці очікується туман з видимістю 200-500м, паморозь. На дорогах збережеться ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

ПРОГНОЗ ПОГОДИ по Рівненській області

2 лютого: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці туман, паморозь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12м/с. Температура вночі 8-13° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

3 лютого: Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликі опади, переважно дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

4 лютого: Хмарно з проясненнями. Часом помірний дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

5-6 лютого: Часом невеликий сніг. Температура вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надлишок опадів та температурні "гойдалки": яким був січень у Рівному

Читайте також