На Рівненщині перевіряли АЗС: порушників оштрафували на понад 23 мільйони гривень

Ілюстративне фото

На Рівненщині з початку 2021-го року було перевірено 177 АЗС.

Про це повідомили в Управлінні Держпраці у Рівненській області.

За інформацією заступника голови ОДА Ігоря Тимошенко, загалом з початку року оновлений склад цільових робочих груп здійснив 219 перевірок на 177 АЗС. В результаті виявили 1 363 порушення вимог чинного законодавства. Порушники отримали понад 23 млн гривень штрафних санкцій.

Начальник Управління Держпраці Юрій Наконечний зазначив, що також станом на 20 квітня посадові особи Управління самостійно здійснили 63 позапланові заходи з протидії незаконному обігу пального. Першочергово звертається увага на наявність дозвільних документів та декларацій відповідності на виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатацію механізмів, устатковання, проведення ідентифікації та декларування об’єктів підвищеної небезпеки. Також фахівці Управління перевіряють питання належного оформлення трудових відносин, навчання працівників, забезпечення їх засобами індивідуального та колективного захисту.

До слова, повідомляти про місцезнаходження нелегальних АЗС громадяни можуть за номером «гарячої лінії» Рівненської ОДА 0 800 500 078.

Читайте також