На Рівненщині перевіряли громадський транспорт

Тривають заходи в рамках проведення Глобального тижня безпеки дорожнього руху, пише Патрульна поліція Рівненської області

В рамках Глобального тижня безпеки дорожнього руху патрульні Рівненщини розпочали проведення профілактичних заходів, які спрямовані на покращення безпеки дорожнього руху та зниження рівня аварійності на дорогах міста та області.

Зокрема, сьогодні під час ранкового випуску на лінію маршрутних транспортних засобів спільного рейду з Інспекторами управління Укртрансбезпеки у Рівненській області на вулиці Київській патрульні зупинили транспортний засіб «СТРИЙ АВТО».

Під час перевірки з'ясувалось, що автомобіль переобладнаний без відповідного дозволу органів МВС, візуальний вигляд та рама транспортного засобу належать іншому авто.

Під час подальшого патрулювання поліцейські зупинили аналогічний транспортний засіб «СТРИЙ АВТО». В ході огляду помітили, що візуальний вигляд та рама маршрутного транспортного засобу належить марці MERCEDES, а на місці де мав знаходитися номер рами наявні сліди кустарного знищення.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Інспектори, у свою чергу, склали адміністративні матеріали за ч.2 ст.128 (Випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам або без необхідних документів, передбачених законодавством) КУпАП, ч.2 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності, передбачені частиною першою цієї статті, або технічний стан і обладнання якого не відповідають вимогам стандартів, правил дорожнього руху і технічної експлуатації) КУпАП та ч.4 ст.121(Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частинами першою — третьою цієї статті) КУпАП.

Читайте також