На Рівненщині під час сварки з чоловіком у жінку прилетіла цеглина

Місяць тому на Дубровиччині на власному подвір’ї сварились чоловік і дружина. Під час конфлікту в жінку прилетіла цеглина. Про це Рівне Медіа відомо з вироку суду.

«... під час конфлікту зі своєю дружиною ОСОБА_2 , з мотивів раптово виниклих неприязних відносин, з метою нанесення тілесних ушкоджень, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер свого діяння та передбачаючи суспільно-небезпечні наслідки у вигляді спричинення тілесних ушкоджень та бажаючи їх настання, умисно кинув по останній цеглиною в область лівого боку тулуба, в результаті чого ОСОБА_2 отримала тілесне ушкодження у вигляді синця та поверхневого садна здухвинної ділянки зліва, яке згідно висновку експерта, відноситься до категорії легких тілесних ушкоджень», - йдеться у тексті вироку.

У суді справу розглядали у спрощеному провадженні.

Зі змісту заяви обвинуваченого, яка була складена у присутності захисника вбачається, що він беззаперечно визнає свою винуватість у вчиненні кримінального проступку.

Суд визнав чоловік винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 Кримінального Кодексу України і призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень.

Читайте також