На Рівненщині підготували ділянку, на якій іноземці зможуть будувати заводи

На території Малолюбашанської громади у Рівненському районі створили індустріальний парк. У перспективі сюди хочуть залучати іноземних інвесторів, які зможуть переносити на Рівненщину свої заводи та підприємства. Про це інформує Рівненська ОДА.

Індустріальний парк «Rivne industrial park» розташовуватиметься на території Малолюбашанської громади. Загальна площа - 125,1 гектара. Функціональне призначення – розбудова сучасного виробничо-промислового комплексу з розвиненою інженерно-транспортною інфраструктурою, складськими та адміністративними приміщеннями.

За словами заступника голови Рівненської ОДА Сергія Гемберга, сьогодні в Європі скорочуються виробництва. Тож в рамках міжнародного перерозподілу праці інвестори шукають нові ринки для перенесення своїх заводів та підприємств. Тому наша область має усі перспективи запропонувати інвестиційно привабливу територію.

«Наявність індустріального парку на Рівненщині - це зелене світло для іноземних інвесторів. Реалізація даного проекту - справа амбітна та нелегка. Проте сьогодні маємо для цього волю та ентузіазм. Боротьба за інвестиції потребує зусиль та наполегливості. І ми до цього готові», - додав заступник голови ОДА.

Згаданий індустріальний парк вже став переможцем конкурсу «Золота ділянка 2020», що був реалізований польською Агенцією з інвестицій. Тепер на цю інвестиційну ділянку чекає промоція серед іноземних інвесторів.

Читайте також