На Рівненщині підприємець наймає команду з учасників АТО

Із таким проханням до Млинівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості звернувся директор місцевого підприємства ТОВ «БІОРЕС» Вадим Олійник. Чому саме АТОшники? У відповідь ми почули:

«Я сам маю 20 років стажу військової служби, я також учасник АТО, тому й підбираю команду однодумців. У однорідному колективі значно легше вирішувати питання!».

Директор задоволений роботою слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Максима Ганієва та Андрія Рудика: відповідальні, надійні, ініціативні та оперативні. У планах – доукомплектування бригади ще 8-ма робітниками – демобілізованими військовими.

Як поділився завідувач Млинівського навчального відділення РЦПТО Анатолій Смалько,  передісторія була такою: «Власник фірми виграв гранд у територіальній громаді на відкриття цеху з виготовлення пелет. Це виробництво має сприяти забезпеченню тепла у школах Млинівської громади. Майбутні кваліфіковані верстатники деревообробних верстатів навчаються за індивідуальною формою на базі партнера – ТОВ «Дубава». У перспективі – відкриття власного столярного цеху».

Читайте також