На Рівненщині підприємці домоглися скасування посилення карантину (ФОТО+ВІДЕО)

Фото - Суспільне

Вчора, 1 червня, на Рівненщині у місті Вараш під стінами міської ради зібралось більше сотні місцевих підприємців. Мітингарі виступали проти посилення карантину. 

Нагадаємо, у Вараші комісія ТЕБ і НС прийняла рішення посилити карантин у зв'язку із спалахом коронавірусної хвороби серед працівників місцевого ЦНАПу. Небезпека полягає в тому, що у центр щодня приходить велика кількість людей, а це потенційні контактні особи.

Фото - Суспільне

Однак, таке рішення відчутно вдарить по малому бізнесу міста. Саме тому, підприємці вимагали у влади скасування рішення про закриття ринків, кіосків, кафе та ломбардів, а натомість, представники пообіцяли дотримуватись усіх санітарних вимог. 

Після тривалих емоційних переговорів з підприємцями, міським головою Сергієм Анощенком було скликано позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС. Взявши до уваги зменшення кількості нових випадків захворювання та зобов’язання підприємців ретельно дотримуватися усіх правил карантину під час роботи, члени комісії прийняли рішення скасувати в місті посилення карантинних обмежень.

 

Читайте також