На Рівненщині поліцейські оштрафували кафе, де вакцинували людей

Учора поліцейські в смт. Гоща, що на Рівненщині, склали адмінпротокол на кафе "Монастирське", де організували тимчасовий пункт вакцинації. Про це "Рівне Медіа" повідомила власниця закладу Валентина Бук. 

- У нашому закладі, який закритий, згіно карантинних вимог, розгорнули мобільний пункт з вакцинації наших працівників та усіх бажаючих. Це було погоджено із селищною радою. Пункт працював з 9-ої до 11-ої години. Станом на 11-ту годину ми вже правакцинували 20 людей. Ніякого стовпотворіння не було. В цей час зайшов працівник поліція та повідомив, що зайшов із перевіркою. Ми сказали, що в закладі відвідувачів не було, а лише працівники нашого ПМСД. Однак, поліцейський сказав, що це підпадає під порушення карантинних вимог. Ми намагались пояснити, що діяльність передбачає продаж та надання послуг, згідно нашого кведу. Поліцейський зауважив, що йому була надана команда скласти протокол, - розповідає жінка. 

- Протокол я не підписала, але пояснення надала, тому що мені сказали, що справа піде до суду і там я маю її оскаржувати. Я кажу: Мені що? Немає що робити, крім того як доводити свою невинуватість? Це нас сильно обурило, - додає жінка. 

Валентина Бук каже, що із проханням розгорнути мобільний пункт вакцинації до них звернулись самі медики, задля уникнення масових черг у медзакладі. 

У свою чергу у поліції повідомили, що працівниця закладу не показала сертифіката про вакцинацію, а мала лише одну дозу вакцини. Тому й склали відповідний протокол. 

 

 

Читайте також