На Рівненщині поліцейські здійснили мрії двох сестричок (ФОТО)

Побувати у гостях у поліції давно хотіли двоє рідних сестричок із міста Корець. Тож мрію десятирічної Софійки та семирічної Іванки здійснила старший інспектор сектору превенції Корецького відділення поліції Ірина Лукащук. 

Старший лейтенант поліції на території обслуговування знає про усіх дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Тому, коли при зустрічі ці двоє дівчаток, які втратили більше року маму, озвучили своє бажання, Ірина Лукащук одразу ж пообіцяла і на вихідних запросила до Корецького відділу поліції. 

Попри надто юний вік старша Софійка вже визначилася, ким хоче стати у майбутньому. Тож, як тільки приміряла на себе формений одяг, із гордістю та впевненістю констатувала, що буде захищати права людей і стане поліцейською. Іванка ж щиро по-дитячому тішилася побаченим у відділі поліції і загалом можливістю побувати у правоохоронців. 

День для сестричок виявився емоційно насиченим. Вони не тільки принесли у подарунок малюнки, а й тут, у відділі, втілювали на папері своє бачення поліцейського та їхньої роботи. Ірина Лукащук розповіла їм про розпорядок дня правоохоронців, умови несення служби, показала спецзасоби та роз’яснила, як і для чого ними користуються. А радості від перебування за кермом у службовому авто в дівчаток не було меж. Заразом із поліцейською вони пригадали правила дорожнього руху та поведінки на водоймах і вдома, а також номери телефонів спецслужб. Побували в справжньому патрульному авто. 

На згадку про цей день Софійка та Іванка отримали «поліцейські» чашки та щирі побажання, щоб і подальші їхні мрії у житті збувалися.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

Читайте також