На Рівненщині провели "канікули без гаджетів"

Під час осінніх канікул в період з 28 жовтня по 1 листопада у Дубні пройшов соціально-дозвіллєвий проект «Канікули без гаджетів», який організували будинок дітей та молоді за підтримки відділу молоді та спорту Дубенської міської ради. В рамках проєкту провели ряд заходів з метою цікавого та змістовного проведення дозвілля дітей без інтернету.

Дозвіллєва програма для дітей була різноманітна: екскурсії по місту, ігри на свіжому повітрі, інформаційно-ігрова програма «Телефон чи книга?» в Дубенській центральній районній бібліотеці, майстер-клас з виготовлення фоторамки, створення малюнків «Дитячі мрії», перегляд мультфільмів на великому екрані «Монстри на канікулах», «Рапунсель. Заплутана історія», «Ріо».

Також були проведені профілактичні бесіди «Гаджети в повсякденному житті», анкетування на визначення інтернет залежності дітей. Серед батьків розповсюджувалися пам'ятки «Ознаки інтернет-залежності дитини».

Завершились осінні канікули та соціально-дозвіллєвий проект «Канікули без гаджетів» продовжується. Будинок дітей та молоді й надалі працюватиме над проблемною темою інтернет-залежності у дітей і просить усіх приєднатися, адже тільки разом ми зможемо виявити інтернет-залежність у дітей та вчасно прийти їм на допомогу.

Читайте також