На Рівненщині провели особливу екскурсію у світ професій

У форматі проведення заходів Декади зайнятості та відзначення Дня людей з інвалідністю у Костопільському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості учням старших класів КЗ «Костопільська спеціальна школа» розповіли про цікаві і затребувані професії.

Зокрема, учнів 9-11 класів зацікавив майстер-клас із виготовлення міні-мотанок для новорічного свята. Майбутні кравці – слухачі відділення подарували гостям свої вироби, розповіли про навчання та цікаві заняття.

Представниця Костопільської районної філії Рівненського ОЦЗ Світлана Лопушанська ознайомила школярів із роботою служби зайнятості, відповіла на запитання присутніх. Завідувачка відділення Наталія Харченко запросила старшокласників до вибору своєї майбутньої професії, розповідаючи про навчальний заклад, умови навчання і проживання слухачів, а також – про великий вибір професій, що пропонують у РЦПТО ДСЗ.

Екскурсія у світ робітничих професій допомагає дітям віднайти свій шлях у житті, повірити у власні сили та обрати справу до душі. А професія кравця, здається, привабила багатьох найбільше.

Читайте також