На Рівненщині проводять реконструкцію електромереж

фото - Фейсбук

«Рівнеобленерго» проводить реконструкцію електромереж у с. Дубки Сарненського району

Зокрема, енергетики здійснюють заміну понад 3,5 км повітряних ліній 0,4 кВ самоутримним ізольованим проводом, проводять заміну електроопор, існуючої трансформаторної підстанції та встановлюють нову щоглову ТП. Вартість цих робіт – 1 млн 897 тис. грн. 

Цьогоріч згідно з інвестпрограмою «Рівнеобленерго» у Сарненському районі було здійснено реконструкції повітряних ліній також у с. Зарів’я. Тут було здійснено заміну трансформаторної підстанції та реконструйовано 3 км електромереж. 

Крім того, на початку грудня на Сарненщині у двох селах – Цепцевичі та Велике Вербче розпочнуться роботи з будівництва нових електромереж та встановлення нового електрообладнання - розвантажувальних трансформаторних підстанцій КТП – 100 кВа. Усі ці заходи покликані покращувати якість напруги у зазначених населених пунктах, підвищувати електробезпеку та попереджати аварійні ситуації у електромережі.

Загалом по області до кінця року «Рівнеобленерго» здійснить робіт з будівництва, реконструкції та модернізації об'єктів електричних мереж на суму 99 млн. грн.

Читайте також