На Рівненщині п`яний водій врізався в паркан, згубив номерний знак та застряг у відкритому люці (ФОТОФАКТ)

фото - Фейсбук

Andzela Levchuk розповідає про те, як стала свідком ДТП на вул. Мирогощанській. На її очах п'яний водій врізався в паркан, згубив номерний знак на застрягнув у відкритому люці. Зі слів жінки: 

7 травня п'яний водій, переїхавши тротуар, де ходять діти з школи, мами прогулюються з візками і малими малюками, застряв на каналізаційному люку... Перед тим віртуозно врізався в сусідній паркан, згубивши там номерний знак і -- поворот-розворот, тротуар і люк... Подякувати потрібно люкові, що не відпустив лихо-шофера...А то невідомо, чим могло закінчитися... Якраз патрульна поліція проїжджала і зауважила вчасно. Але водій виявився дуже впертим: довго чинив опір і не виходив з машини, ще й втікати хотів, але не вийшло, бо ноги не слухались. 

Моя думка, що такий водій повиннен бути покараний... Але були й такі, що шкодувати "сердегу"- нього ж горе-поліція затримала, машину побив і права можуть забрати... Не можуть, а повинні! Хіба такі водії мають право їздити по наших вулицях? І загрожувати життю мешканцям міста і іншим водіям?

Випадок був на вул. Мирогощанській біля статистики.
Шофер, казали, ніби таксистом працював...

Читайте також