На Рівненщині розпочали моніторити найбільш складні дороги області

Рятувальники Рівненщини спільно з патрульними поліції та шляховиками здійснюють моніторинг найбільш складних ділянок автодоріг області пов’язаними з несприятливими погодними умовами.

Зокрема, особлива увага приділяється трасі міжнародного значення «Київ-Чоп» (Дубенський напрямок) та дорогам обласного значення. У разі суттєвого погіршення погодніх умов водіям транспортних засобів буде надано уся необхідна допомога.

Довідково: мережа автомобільних доріг загального користування Рівненської області становить майже 5150 км, з яких понад 2000 км – дороги державного значення та понад 3140 км – місцевого значення.

Довідково: на цілодобовому чергуванні у підпорядкованих підрозділах обласного управління ДСНС знаходиться в оперативному розрахунку більше 50 одиниць спеціальної та допоміжної техніки та майже 200 чоловік особового складу, а в резерві – 70 одиниць техніки, готової до використання за призначенням.

Служба порятунку Рівненщини нагадує учасникам дорожнього руху про необхідність бути максимально уважними на дорозі.

Шановні водії! Плануючи тривалі поїздки, подбайте про наявність засобів для буксирування, антипробуксовочних ланцюгів, візьміть у дорогу ковдру та термос з чаєм. І головне – дотримуйтесь правил дорожнього руху.

ГУ ДСНС України в Рівненській області

Читайте також