На Рівненщині розслідують ДТП, у якій перекинулась машина швидкої допомоги

Триває спеціальне розслідування групового нещасного випадку, який стався 4 листопада на Рівненщині.

Про це повідомили в Управлінні Держпраці.

Нагадаємо, у ДТП зіткнулись три автомобілі. Бригада швидкої допомоги відвезла постраждалого до лікарні і на шляху назад втрапила у аварію. Від удару авто швидкої допомоги перекинулось.

ЧИТАЙТЕ ТУТ: Біля Рівного перекинулася "швидка", яка поспішала до постраждалих у ДТП 

Груповий нещасний випадок на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу с. Великий Житин Рівненського району, із двома фельдшерами з медицини невідкладних станів Олександрійського пункту постійного базування та водієм автотранспортних засобів Олександрійського пункту.

З метою розслідування групового нещасного випадку, відповідно до ст. 6 Закону України від 05.04.2007 № 877-V «Про основні засади здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» із змінами, Положення про Управління Держпраці у Рівненській області, затвердженого наказом Державної служби України з питань праці від 03.08.2018 №84, п.п.10, 14, 15, 31 Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 №337 в Управлінні Держпраці у Рівненській області створено комісію із спеціального розслідування.

Комісії, відповідно до вимог п.31 Порядку, провести спеціальне розслідування групового нещасного випадку в термін з 06.11.2020 по 26.11.2020 включно.

Читайте також