На Рівненщині рятувальники організували «пожежну» смугу перешкод для дітей

19 серпня на свято Яблочного Спаса у селі Корнин Рівненського району на честь Дня заснування села пройшов Фестиваль патріотичної пісні “Слава Україні! Героям слава!”.

На урочистостях були присутні представники влади, громадськості, духовенста, мешканців Корненської сільської ради, що об’єднує три населених пункти. Від обласного  управління ДСНС був присутній заступник начальника Олег Панюк. Зокрема Олег Володимирович побажав корненчанам міцності духу, наснаги, здоров’я та розвитку і процвітання громади.

На честь Дня села відбулося чимало організаційно-презентаційних заходів, серед яких і відкриття місцевої пожежної команди на території населеного пункту. Відтепер спокій і безпеку трьох сіл Корненської сільської ради, а це майже дві з половиної тисячі чоловік гарантуватимуть місцеві пожежники.

Окрім святкових та розважальних заходів, що були заплановані на честь Дня села, рівненські рятувальники організували для місцевої дітвори свою «пожежну» смугу перешкод. Охочих було чимало і не тільки серед дітей, а й серед дорослих. Загалом свято пройшло весело і цікаво, а головне безпечно.

ГУ ДСНС України в Рівненській області

Читайте також