На Рівненщині скоро здадуть в експлуатацію оновлений дитячий садок (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

У селі Борщівка Малолюбашанської ОТГ завершують реконструкцію дитячого садка. Оновлений заклад розрахований на 30 дітей.

Занедбане ще з 90-х років приміщення повністю відновили, змонтували електромережі та провели водопостачання. Окремо звели твердопаливну котельню, тепер працюють над її підключенням до дитсадка.

Зараз будівельники завершують внутрішні роботи – облаштовують кабінети, спальні, ігрову, музичну та спортивну зали. Також впорядковують навколишню територію.

так виглядало приміщення 2 роки тому

За словами місцевих жителів, будівництво дитячого садка в Борщівці дуже важливе, адже народжуваність щороку збільшується. На даний час дошкільнята виховуються в ДНЗ «Вишиванка» села Мала Любаша, проте через брак місць заклад не всі діти мають можливість відвідувати.

«Будівництво в Костопільському районі відбувається комплексно. Ми відновили дороги, одна з яких веде прямо до нового дитсадка в Борщівці. Важливо й те, що в районі збудують три сучасні амбулаторії, а в самому Костополі триває масштабна реконструкція стадіону «Колос», - розповідає перший заступник голови ОДА Віталій Ундір.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також